Reklameplads

SVUG

I Sdr. Vissing Ungdoms- og Gymnastikforening (SVUG) tilbyder vi et bredt udsnit af idrætsaktiviteter for både børn og voksne. Eneste begrænsning er principielt instruktørernes ambitioner/evner.

Yderligere aktiviteter/sportsgrene
SVUG er meget lydhør over for yderligere aktiviteter/sportsgrene. Så tøv endelig ikke med at kontakte SVUG’s bestyrelse, hvis du som idrætsudøver eller instruktør har en ide, du gerne ser realiseret i SVUG.

Instruktører
Som instruktør vil du indgå i et samarbejde med SVUG’s bestyrelse og nuværende instruktører, der også gerne er behjælpelig med forslag til aktiviteter og træningsprogrammer eller deltagelse i relevante kurser.

SVUG Fitness
Det er hele året rundt muligt at benytte SVUG’s fitnesslokale med mange forskellige træningsmaskiner, løbebånd, crosstrainer, cykel, stepper m.v.

Sommerhalvår
I sommerhalvåret benytter vi sportspladsen til bl.a. fodbold.
Der er på flere hold mulighed for tilmelding til turneringer i DGI og DBU.

Vinterhalvår
I vinterhalvåret benytter vi Gymnastiksalen til bl.a. badminton, gymnastik, pilates og mindfulness. Der er på flere hold mulighed for deltagelse i stævner eller turneringer.

Kontingentpriser kan oplyses ved at kontakte SVUG’s kasserer Tine Friborg på granvangen7@energimail.dk eller 24 65 97 44.

TF/11.11.15