Reklameplads

Udlejning af Forsamlingshuset

Præsentation
Forsamlingshuset er en integreret del af det ombyggede Fælleshus beliggende i meget smukke og oplevelsesrige omgivelser.

Forsamlingshuset er i efteråret 2012 flyttet til den tidligere skole i Sdr. Vissing, efter at det i 2010/2011 blev besluttet, at skolen skulle nedlægges. I løbet af 2011 indgik borgerne i Sdr. Vissing og omegn aftale med Horsens Kommune om, at skolen skulle ombygges til Fælleshuset, som skulle huse både Forsamlingshuset, børnehaven, idrætsfaciliteterne og foreningslokalerne.

Nedrivning af tidligere klasselokaler og ombygning af andre blev for børnehavens og idrætsfaciliteternes vedkommende påbegyndt i efteråret 2011. Herefter i løbet af 2012 har primært frivillige lagt mange timer i bl.a. ombygning af klasselokaler til foreningslokaler og Forsamlingshus med festsal og køkken. Hele Fælleshuset fremtræder efter ombygningen lyst og venligt.

I og med at Forsamlingshuset er en del af Fælleshuset, er der også mulighed for at benytte de store grønne arealer, sportsplads og legeplads, som Fælleshuset er omgivet af, hvilket også giver god plads til/udfoldelsesrige muligheder for børnene og den aktive fest.

Forsamlingshuset ligger endvidere i god afstand fra befærdet vej og med gode parkeringsforhold.

Festsalen er malet i farverne modehvid og antracitgrå og har et godt lysindfald fra den sydvendte vinduesfacade. Festsalens indretning giver desuden rig mulighed for forskellige bordopstillinger.

Køkkenet fremtræder ligeledes i modehvid med interiør og inventar i rustfri stål og med anretterbord, særskilt opvaske-område og grovkøkken-område.

Praktisk information
Forsamlingshusets adresse er:
Sdr. Vissing Forsamlingshus
i Fælleshuset
Sdr. Vissingvej 26 B
Sdr. Vissing
8740 Brædstrup

Festsal på 13 x 9 meter med egen udgang til dejlig sydvendt terrasse med borde og bænke.

I køkkenet (45 m2) forefindes følgende industriinventar: combiovn med 10 indstik, opvasker, kaffemaskine, 2 køleskabe (1.400 ltr. og 700 ltr.), fryseskab (700 ltr.), gaskomfur med 6 blus (2 blus på 4,3 kW, 2 blus på 6,4 kW og 2 blus på 8,3 kW). Herudover mikrobølgeovn og andre køkkenmaskiner. Til køkkenet hører endvidere særskilt depotrum (20 m2), hvor service og andet køkkenudstyr m.v. er placeret i let tilgængelige højskabe.

Dame-, herre- og handicaptoilet med pusleplads forefindes i gangen mellem festsal og køkken.

Garderobe med bøjler.

Forsamlingshuset har plads til 100-120 siddende gæster, og kan uden problem benyttes af rullestolsbrugere o.lign. (Brandmyndighederne har godkendt festlokalet til max. 149 personer).

Der forefindes 6-mandsborde (180 x 80 cm) og sorte stole med betræk samt 4 hvide babystole.

Der forefindes 9 mobile hvide vægge til diverse afskærmning, inddeling og lydabsorbering.

Der er mulighed for at ophænge æresport ved hovedindgangen i sydgavlen i de fastmonterede kroge.

Parkeringsforhold både i gården ved indkørsel via Skolevænget eller på den store parkeringsplads ud til Sdr. Vissingvej.

AL RYGNING foregår udenfor, hvor der står/hænger askebægre.

Der er mulighed for at benytte fællesarealer med aula, sportsplads og børnehavens legeplads, såfremt dette kan forenes med de øvrige brugere af Fælleshuset.

Indgåelse af lejeaftale
Ved ønske om indgåelse af lejeaftale kontakt da udlejningsansvarlig Marie Kristensen på 23 61 66 57 (efter kl 16), Brokhøjvej 36, Sdr. Vissing, 8740 Brædstrup.

Priserne er som følger:
Leje af Forsamlingshus                                           kr. 2.300 pr. døgn
Depositum                                                             kr. 500
Depositum dækker bl.a. evt. ekstra rengøring, ødelagt service og reparationer.
Alle priser er inkl. obligatorisk rengøring, borde, stole og service samt inkl. moms.

Vilkår for leje af Sdr. Vissing Forsamlingshus kan ses ved at klikke her vilkår for udlejning (side 1) vilkår for udlejning (side 2)

Billedgalleri
Herunder festsal:
          

    

Herunder køkken og tilhørende depotrum:
               

Herunder gang mellem til venstre køkken og højre festsal med toiletter:

Herunder depotrum med stole og borde:

TF/20.04.16