Reklameplads

Mange besøgene til Julemarkedet

I lørdags hvor solen skinnede så smukt og rimfrosten knitrede i græsset var der julemarked i Sønder Vissing. Måske på grund af det umiddelbare julevejr havde ekstra mange besøgene i år valgt at kigge forbi Fælleshuset i Sønder Vissing, som denne dag emmede af julestemning og hygge for hele familien.

Mange børn parkerede sine forældre og bedsteforældre i området med salgsboder, som fristede med diverse brugskunst (figurer i glas, beton, træ og stof, dekorationer, stearinlys, strik, cremer, cupcakes og mange andre fine juleting), så de kunne give den max gas på redskaberne i gymnastiksalen eller med lysdrypperiet.

Adskillige samledes i et af de to julepyntede cafeområder til tarteletter og kolde drinks eller æbleskiver og glögg samt selvfølgelig snak og hygge.

Om eftermiddagen blev der danset om juletræet, og selveste julemanden kom til Sønder Vissing efter at børnene havde råbt ”julemand” meget højt og længe. Julemanden havde til stor glæde for alle børnene slikposer med til hver og een i sin julesæk.

De meget tilfredse arrangører: Optimisterne, SVUG og Sdr. Vissing Borgerforening takker alle besøgene, sælgere og hjælpende hænder for den store opbakning og hyggelige stemning til julemarkedet i Sønder Vissing. Vi ses igen første lørdag i december 2017.

Kig også forbi borgerforeningens galleri her på hjemmesiden eller facebook “Sdr. Vissing fællesskab.” for flere stemningsbilleder.

  

Leave a Reply