Reklameplads

Oktoberfest

144 festglade Heidi’er og Fritz’er til oktoberfest i Sønder Vissing den 3/10 2015.

Børnedisco har i flere år været en succes i Sønder Vissing, og i lørdags blev det så de voksnes tur til at feste igennem i Sønder Vissing. Og festet det blev der i den grad, da alle 144 gæster, heraf en del udklædte i lederhosen og dirndl, kom til årets oktoberfest i Sønder Vissing.

Konceptet var enkelt: medbring ølkrus og service – og spis og drik alt hvad du kan for kr. 200. Ja det lyder vildt billigt, men Sdr. Vissing Borgerforening har til dette arrangement lagt vægt på, at det var vigtigt at samle byen og omegnen til et brag af en fest, og ikke så meget i at generere overskud. Men i kraft af så mange tilmeldinger, fornuftige indkøb, en vis grad af selvbetjening fra gæsternes side og især frivillige hjælpere, forventer Sdr. Vissing Borgerforening alligevel at arrangementet giver et beskedent overskud.

Fælleshuset var denne aften forvandlet til en bierhalle i Bayern krydret med tyrolerstemning med alt fra harmonikamusik, guirlander, bannere, flag og posters i hvid og blå, nybygget bar-hjørne i træ, langborde med røde- og hvidternede duge og lanterner. Og selvfølgelig øl i rigelige mængder og superlækker hjemmelavet tyrolermad med alt hvad der sig hertil hører af wienerschnitzel, bratkartoflen, sauerkraut, bockwurst, bretzlen og apfelstrudel med vaniljecreme. Rammerne for en festlig aften var skabt og alle de festglade gæster tog det til sig og gav festen det allervigtigste: en super god stemning, hvor alle var glade, dansede og hyggede sig på tværs af generationer og fast bosted.

Der blev adskillige gange skrålet igennem, gerne stående og med klirrende ølkrus, til den tyske fællesskålesang ”Ein Prosit”. Efter spisning blev harmonikamusikken til dels skiftet ud med party musik, og der blev danset igennem og hængt ud i baren.

Sdr. Vissing Borgerforening takker alle gæster for en helt forrygende oktoberfest. Endvidere skal der lyde en kæmpe tak til de frivillige hjælpere, for uden dem er et arrangement som dette ikke muligt at gennemføre, hvilket der af gæsterne også blev givet udtryk for rigtig mange gange i løbet af aftenen. En helt speciel tak skal der lyde til kokketeamet, der også på aftenen blev skamrost af gæsterne for den vildt lækre og tyroler autentiske mad – endog så meget at de til sidst fik helt røde øre af ros. Alle gav udtryk for at de helt bestemt kommer til Sønder Vissing igen til oktoberfesten i 2016!

P.S. Hvis der er nogle, der ligger inde med flere fotos må de gerne mailes til granvangen7@energimail.dk eller mms til 24659744.

Leave a Reply